Odesláno z mého CLT-L29 pomocí Tapatalk
Ty dva je ale jenom rychlé, ne? Super má vyloženě dvojitý.Liam píše:dvojitý blesk hore, ale aj u baterky píše nabíjanie iba
Odoslané z P20 Pro pomocou Tapatalku
tak to neviem, uvidím teda keď mi niekedy pride 328 ci nabehne zmena, wipe cache bolo už, továreň sa mi ešte nechce robiťlotrMates píše:Ty dva je ale jenom rychlé, ne? Super má vyloženě dvojitý.Liam píše:dvojitý blesk hore, ale aj u baterky píše nabíjanie iba
Odoslané z P20 Pro pomocou Tapatalku
Odesláno z Mate 10 Pro pomocí Tapatalk
no nemám, Benny ma už 328 ja nie, možno je to v tomlotrMates píše:Pro super musíš mít jako Benny
Odesláno z Mate 10 Pro pomocí Tapatalk
Takže problém dle všeho byl v krytu, Po odstranění obalu ze zad SUPER nabíjení funguje a jede jako máReynolds píše: ↑07. zář 2019, 10:48Zdar, ako rozchodiť SUPER nabíjení včera jsem jenom aktualizoval na 193 verzi žádný jiný změny nebyli, v čem je háček? Děkuji
Adaptér, kabel z balení od výrobce, nepoškozený
Funguje na Mate 10, Mate 20 SUPER nabíjení
Nabíjecí port profoukán
Reštart proveden
Výše zmíněno vyzkoušeno a bez změny
Hele a blbej dotaz. Nebylo v krytu na zádech něco kovového/magnetického? Že by docházelo ke kolizi s bezdrátem?Reynolds píše: ↑07. zář 2019, 22:58Takže problém dle všeho byl v krytu, Po odstranění obalu ze zad SUPER nabíjení funguje a jede jako máReynolds píše: ↑07. zář 2019, 10:48Zdar, ako rozchodiť SUPER nabíjení včera jsem jenom aktualizoval na 193 verzi žádný jiný změny nebyli, v čem je háček? Děkuji
Adaptér, kabel z balení od výrobce, nepoškozený
Funguje na Mate 10, Mate 20 SUPER nabíjení
Nabíjecí port profoukán
Reštart proveden
Výše zmíněno vyzkoušeno a bez změny
I když otvor na nabíjecí port nebyl nijako blokován, omezován veľkostí